Rawatan Facial REFRESH Laser RF

KINI TIBA MASANYA UNTUK DAPATKAN KULIT BARU YANG AMAZING, TONA SEKATA, TEGANG, FRESH LOOK DAN LEBIH SYANTIK @ MARISSA AESTHETIC

Kalau kita tengok cerita korea makcik-makcik pun pergi buat rawatan muka sebab tu nampak kulit mereka lembap, flawless, cerah, awet muda dan bebas kedutan.
.
JOM REFRESHKAN KULIT ANDA SEKARANG !!
.
Senang cerita memang bestla rawatan ni. Sebab sekali buat jer muka dah bersih dan lepas tu kulit kendur dan kusam pun tiada lagi. Memang tak perlu facial yang mahal untuk hilangkan kedutan dan kendur ni.

APA ITU FACIAL REFRESH?

Rawatan ini adalah rawatan yang menggunakan pancaran sinar laser dengan teknik Radio Frequency (RF). Laser RF akan dipancarkan pada bahagian-bahagian wajah terutamanya di bahagian dagu dan pipi yang berlemak dan kendur. Gelombang RF akan memecahkan lemak-lemak yang berlebihan, dan menarik semula kulit yang kendur dan jatuh menjadi tegang.

KEBAIKAN FACIAL REFRESH LASER RF?

  • Tidak menyakitkan
  • Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
  • Hasil yang baik
  • Tiada parut yang merosakkan kulit.
  • Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan

TESTIMONI RAWATAN