Rawatan Laser Radio Frequency

RAWATAN LASER RF

RF adalah teknologi yang bersifat pro perubatan dan ia tidak bersifat intrusif. Tanpa membakar kulit seperti sinaran laser, RF mengeluarkan haba yang tidak terlalu panas untuk mensimulasikan lapisan kulit dermal. Aktiviti simulasi ini dilakukan ke atas kolagen semula jadi yang terkandung dalam kulit bagi mengetatkan lagi permukaan kulit yang kendur.

Pada masa yang sama, ia membantu untuk meningkatkan dan menghilangkan kesan calar, parut lama dan sebarang cacat-cela pada permukaan kulit termasuk kedutan, mata bengkak atau eye bag dan kulit yang kendur. Pada rawatan pertama lagi, anda dapat melihat perubahan yang ketara dari segi kulit yang tegang dan lembut, menambah rawatan susulan sebanyak lima hingga enam kali akan memberi hasil yang lebih menonjol dan rawatan seterus menyusul dalam tempoh dua kali sebulan. Kebanyakan wanita yang datang mendapatkan rawatan terdiri daripada wanita bekerja, isteri dan wanita berusia. Walaupun tidak ada had umur yang diletakkan, saya sarankan mereka yang berusia 25 tahun dan ke atas boleh mencuba bergantung kepada masalah yang dihadapi.”

“Mereka yang berusia atau merasakan dirinya nampak tua daripada usia sebenar, boleh daftar dan mendapatkan nasihat.”

RF bukan sahaja merawat bahagian muka tetapi ia boleh digunakan untuk mengurangkan lemak yang berlebihan serta merawat bahagian badan seperti pinggang, paha, perut dan mengurangkan rasa kesakitan di belakang badan. Dalam tempoh 30 minit sahaja, rawatan lengkap dapat diberi di muka, paha dan belakang badan. Bahagian perut, bagaimanapun, mungkin mengambil masa yang panjang iaitu hampir sejam.

Untuk melangsingkan badan pula, RF memecahkan lemak degil dan mensimulasikan bahagian badan yang bermasalah selulit menerusi sistem limfa.

RF (frekuensi radio) sistem boleh merawat kebanyakan kawasan tubuh anda, termasuk perut, paha, muka,leher dan lengan. Rawatan untuk membentuk badan, mengetatkan kulit, mengurangkan selulit dan pengurangan lemak.

RF bekerja dengan mengeluarkan sejumlah Frekuensi Radio (RF) gelombang ke lapisan dermis kulit. Rawatan ini bekerja dengan cara memanaskan tisu secara mendalam

Jika diet dan senaman gagal untuk mengurangkan kawasan lemak yang tidak diingini, maka RF (frekuensi radio) boleh memberi bantuan yang anda cari. Program rawatan direka untuk memperbaiki bentuk badan dan mengurangkan lemak yang tidak diingini dari kawasan seperti muka dan leher, atas lengan, perut, peha, punggung, pinggul, lutut, betis,pergelangan kaki dan dada lelaki.

Salah satu manfaat utama lebih prosedur pembedahan adalah bahawa badan anda akan menghasilkan kolagen sendiri, semasa dan selepas rawatan.

Collagenesis ini mampu menegangkan kulit dan tisu penghubung, di samping meningkatkan peredaran mikro dan membantu dengan saliran limfa anda.

FAEDAH MENGGUNAKAN LASER RF

  • Lapisan lemak di bawah kulit terkawal.
  • Mengetatkan tisu dan meningkatkan peredaran darah.
  • menyebabkan lemak pecah.
  • mengalir melalui sistem limfa.
  • mengurangkan selulit.

Untuk informasi lanjut berkaitan Laser RF

Terima kasih! Pegawai kami akan menghubungi anda segera.

Isikan butiran di bawah dan tekan butang 'Hantar'.

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)