PROMOSI RAYA 2019 FACIAL DI MARISSA AESTHETIC

BERITA BAIK!

Atas permintaan ramai, Marissa Men Centre sekali lagi pada tahun ini mengadakan promo hebat Facial Raya 2019 pada harga yang sangat istimewa!

Kami ada dua jenis facial yang sangat istimewa untuk diberikan kepada anda.

Berbeza dari rawatan facial biasa yang hanya membersihkan wajah, rawatan facial kami memberikan impak yang lebih maksima. Rawatan ini tidak terdapat di tempat lain, hanya di Marissa Aesthetic sahaja.

PILIHAN RAWATAN FACIAL

A) Facial Laser RF + Vitamin Frekuensi Tinggi
(MENGURANGKAN KULIT KENDUR)

Rawatan ini menggunakan pancaran sinar laser dengan teknik Radio Frequency (RF). Laser RF akan dipancarkan pada bahagian-bahagian wajah terutamanya di bahagian dagu dan pipi yang berlemak dan berkedut. Gelombang RF akan memecahkan lemak-lemak yang berlebihan, dan menarik semula kulit yang berkedut dan jatuh menjadi tegang. Vitamin Frekuensi Tinggi pula menyerap jauh ke dalam kulit dengan pantas menjadikannya mulus, berseri dan glowing.

Harga Asal: RM880
Harga Walk-in Promo: RM149 (Diskaun 80%+)

D) Facial Laser Vshape Meso + Vitamin Frekuensi Tinggi
(MEMBENTUK WAJAH VSHAPE & GLOWING)

Rawatan facial paling istimewa ini merupakan gabungan pancaran sinar laser dan rawatan mesoskin untuk membantu kulit menghasilkan kulit baru. Ia akan membuatkan kulit wajah kelihatan lebih awet muda, serta membantu untuk membentuk wajah yang geleber kendur menjadi tegang dan vshape. Vitamin Frekuensi Tinggi pula menyerap jauh ke dalam kulit dengan pantas menjadikannya mulus, berseri dan glowing.

Harga Asal: RM1280
Harga Walk-in Promo: RM469 (Diskaun 60%+)

 

KELEBIHAN RAWATAN MEN CENTRE

Tidak menyakitkan

Hasil yang baik dan berkualiti tinggi

Tiada parut yang merosakkan kulit

Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan

Meningkatkan keyakinan diri dan imej badan yang lebih baik

+ TERBUKTI BERKESAN
+ TIADA KESAN SAMPINGAN
+ MASA PROMO TERHAD
+ DISKAUN MURAH

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA?

“Dr syam saya nak bagitahu muka saya selepas buat rawatan nampak banyak perubahan. Sebab sebelum ni muka saya berjeragat kusam dan pori besar dan sgt berminyak. Selepas buat facial dan laser rf tu muka nampak lebih fresh. Kurang berminyak dan nampak lebih bersih. Saya berpuas hati dengan promo yang dr syam buat ni. Terima kasih!” – Encik Khairul, 45 tahun

“Memang best la promo ni kepada lelaki2 kat luar sana saya boleh suggest kan rawatan ni sebab murah dan berkesan. Saya dah cuba muka saya pun nampak lebih muda dari sebelum ni.. kalau tak sebelum ni muka penuh jerawat dan kulit pun sensitive. Sekarang jerawat makin kurang kulit pun nampak cerah sikit. Memang best la!” – Encik Shukri 32, tahun

“Alhamdulillah ternyata marissa men centre ni bukan indah khabar dari rupa. Saya puas hati dengan rawatan promo facial meso ni dan harga pun berpatutan. Wajah pun nampak lebih ceria dan lebih muda berbanding sebelum ni. Kesan kesan parut makin pudar dan muka pun nampak v shape. Terbaik marissa men centre.. “ – Encik Adlin, 35 tahun

 

 

 

SUASANA MEN CENTRE

Ruang menunggu yang selesa

Konsultasi bersama Pakar

Bilik rawatan dengan peralatan canggih

 

LOKASI KAMI

MEN CENTRE
NO. 26-G, JALAN SEMENYIH SENTRAL 4,
SEMENYIH SENTRAL, 43500 SEMENYIH,
SELANGOR DARUL EHSAN

GRAB PELUANG INI SEKARANG!

Kesemua rawatan facial di atas adalah rawatan yang premium, bukan rawatan biasa.
Harga biasa untuk rawatan rawatan di atas ialah RM8xx – RM1xxx.
100 orang TERAWAL yang menempah rawatan Facial Raya ini akan membawa pulang Hadiah Misteri produk Men Centre SECARA PERCUMA!

TUNGGU.. ADA LAGI!

Harga di atas adalah HARGA PROMO WALK-IN.

Jika anda TEMPAH ONLINE dengan mengisi borang di bawah, anda dapat RM20 lagi DISKAUN TAMBAHAN!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *