TEKNIK MENGEMPISKAN PERUT DENGAN SELAMAT DAN PROFESSIONAL!

Happynya! Takde dah perut buncit macam orang mengandung selepas membuat rawatan Liposculpture. Tak sangka Liposculpture boleh membantu membuang lemak degil dalam masa yang sama ia membantu menegangkan kulit di bahagian perut.

PERUT BUNCIT? LEMAK BERLEBIHAN? JOM DAPATKAN BADAN IDAMAN ANDA DI MARISSA AESTHETIC!

Liposculture ialah proses mencairkan sel lemak dengan mesin khas kaedahnya mudah dan pantas. Tiada kesan sampingan dan anda boleh mendapatkan perut kempis seperti yang anda idamkan. Rawatan ini sangat sesuai untuk membentuk tubuh. Lemak keras dan degil yang tidak hilang walaupun aktif bersenam dan menjaga pemakanan dapat dibuang menggunakan kaedah rawatan ini. Apabila lemak keras ini dibuang, maka bahagian badan akan lebih terbentuk.

Kelebihan Rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic

  • Tidak menyakitkan
  • Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
  • Hasil yang baik
  • Tiada parut yang merosakkan kulit.
  • Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
  • Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.
  • Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara.
Aisyah

“Perut memboyot dah macam mak orang, padahal masih anak dara. Makan ubat kurus dah, exercise pun dah, minum air detox pun dah tapi masih memboyot. Puas fikir nak buat macam mana lagi untuk kempiskan perut ni.  Sampai lah satu hari tu saya tengah exercise di taman, saya mengeluh kepenatan dan hampir give up kemudian datang seorang wanita cantik molek menegur saya. Saya mengeluh dan ceritakan masalah saya, dia pun bagitahu yang dia tu consultant Marissa Aesthetic. Katanya di Marissa Aesthetic ada rawatan yang mampu menyelesaikan masalah saya, jadi saya membuat appointment dengannya. Saya happy dapat buat rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic, doktor dan staff di sana sangat peramah. Rawatan pun tidak menyakitkan. Alhamdulillah, saya puas hati dan kini perut saya tidak memboyot lagi.

Aisyah
Azman

“Penat, penat membawa perut boroi ni kemana-mana. Nak kata makan banyak, sama je makan macam orang lain juga. Lepas makan selalu detox nak bersihkan toksin dalam badan tapi masih takde beza. Kurangkan makan pun tak boleh, sendiri yang sakit. Saya ada mencari rawatan untuk kempiskan perut, kemudian saya jumpa artikel Lipo Sculpture di website Marissa Aesthetic. Saya pun meneruskan hasrat saya untuk membuat rawatan tu. Tak sangka boleh nampak perubahan serta merta, saya sangat berpuas hati dengan rawatan Lipo Sculpture di Marissa Aesthetic.”

Azman

Nak tahu caranya??

Jom isi borang yang disediakan di bawah, kemudian konsultan akan menghubungi anda untuk booking appointment. Sebelum melakukan proses Lipo Sculpture, anda akan membuat body scan analysis untuk tahu jumlah lemak yang ada pada bahagian-bahagian tertentu.

Pilihan Lokasi (*)

© 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.

Terima kasih! Pegawai kami akan menghubungi anda segera.

Isikan butiran di bawah dan tekan butang 'Hantar'.

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)