PAKAI DR. R MAGNETIC MAGIC MASK, MOBILE SPA SEMAKIN MAJU!

 

 

Selama ini, muka saya tak ada masalah jerawat. Tapi tetap saya tak pernah jadi flawless sebab ada whitehead dekat muka. Dekat T-zone yang memang banyak sangat. Kalau nak mekap nampak smooth, memang sebelum tu nak kena pakai nose strip dulu, biar keluar semua whitehead. Berair jugalah mata setiap kali nak tarik tu. Tapi nak buat macam mana, orang kata “beauty is pain”. So, kita tahan sajalah.

 

Tapi sekarang dah tak payah perit-perit muka sampai berair mata nak buang whitehead. Sejak saya dah jumpa satu produk ni, memang happy je tiap kali nak buang whitehead. Tak sakit, tapi whitehead still clear. Memang puas hati! Kalau semua nak tahu, saya guna produk dari Marissa Aesthetic, Dr. R Magnetic Magic Mask. Kira produk peel off mask lah ni.

 

Saya ada buat bisnes mobile spa. Dari dulu saya memang minat sangat buat facial. Rasa fresh je muka. Itu yang sampai rasa nak bukak spa sendiri. Tapi banyak tempat yang saya pergi, bila nak buang whitehead tu sakit. Ada masa sampai merah-merah teruk hidung dengan dagu ni. Disebabkan itulah saya terfikir nak cari satu produk untuk buang whitehead yang tak menyakitkan tapi efisen. Macam-macam jenis brand saya cuba. Dari yang murah sampai ke high-end. Dan bila saya try Dr. R Magnetic Magic Mask ni, saya rasa macam dah terjumpa ‘the one’ gitu. Bila saya dah pakai berkali-kali, saya fikir bagus juga kalau orang lain pun cuba pakai ni. Jadi saya decide untuk cuba dekat customer. Bila saya buat tu, dia macam tak percaya je whitehead dia dah clear. Blackhead pun sama. Sebab tak sakit. Saya nak tahu feedback je dulu sebab saya fikir kalau memang ramai customer yang suka, saya nak guna produk ni dalam rawatan facial saya.

 

Sampai saya dah yakin dengan feedback customer, saya pun buat facial untuk pakej istimewa menggunakan produk ni. Mula-mula customer tertanya-tanya juga apa yang lainnya, especially regular customer. Saya katalah untuk pakej istimewa ni, saya ada guna satu produk yang sangat-sangat istimewa. Bukan biasa-biasa tau! Tak sangka sejak daripada tu, makin ramai pula customer yang datang. Katanya sebab kawan dia dah cuba, so dia pun nak juga. Lepas tu terus tertarik nak datang selalu.

 

Tak lama lepas tu baru saya tahu, ramai pula mobile spa yang lain jealous dengan saya. Customer suka compare pula rawatan buang whitehead dan blackhead saya punya lagi smooth, tak sakit. Alamak aii kembang setaman team saya dibuatnya. Memang amazing sangatlah produk ni. Makin lama bisnes saya pun makin maju. Mungkin produk Magic Mask ni lah yang membantu melonjakkan bisnes saya.

 

Jadi kalau anda pun mahukan produk yang menarik ni, bolehlah datang ke Marissa Aesthetic. Biar wajah anda pun sama flawless tanpa whitehead dan blackhead 🙂