RAWATAN ANTI AGING RAMBUT BEBAS UBAN, RAMBUT LEBAT DAN SIHAT TANPA KELEMUMUR DALAM 7 HARI

BAGAIMANA UBAN TERJADI?

Uban terhasil akibat pembentukan hydrogen peroxide dalam akar rambut. Hydrogen peroxide merupakan bahan peluntur yang menghapuskan warna rambut . Ia terhasil dalam akar rambut akibat dari faktor stress, kekurangan nutrisi dan kehadiran bahan beracun yang terdapat dalam shampoo, perapi atau minyak rambut.

KELEBIHAN RAWATAN ANTI AGING RAMBUT DR R

  • Menghapuskan uban secara terus daripada akar agar rambut tumbuh hitam

  • Menggunakan herba dan ginseng terbaik dan teknologi terkini DR R

  • Herba yang terdapat dalam produk DR R menjadikan akar rambut kembali muda dan aktif

  • Mengandungi anti oksidan yang menghalang pembentukan hydrogen peroxide

  • Menggunakan bahan semulajadi dan halal

  • Rambut tumbuh hitam, sihat dan kuat semula

mengapa mahu bayar lebih, klik sekarang untuk harga online terhad

10 SEBAB KENAPA UBAN TERJADI WALAU USIA MASIH MUDA?

Umur belum pun mencecah 40an tapi uban dah mula tumbuh dengan banyak. Jumpa dek budak kecil habis dikatakan kita ni sudah tua. Pasti stress kan? Masa zaman persekolahan dulu, ada juga di kalangan pelajar yang sudah pun beruban. Pelik juga tengok budak muda-muda dah tumbuh uban.Persoalannya, kenapa ia boleh berlaku di kalangan generasi muda kerana lazim nya uban tu hanya  tumbuh bila kita sudah tua? Tak kira lelaki atau perempuan, tidak ada individu yang suka bila rambutnya mula putih di tumbuhi uban. Jangan kata orang muda, kadang orang tua un boleh stress tengok rambut putih tu. Berikut beberapa faktor yang menjadi sebab rambut jadi putih atau cepat beruban

Kajian yang dijalankan oleh J.G Mosley di British medical journey pada tahun 1996 mendapati perokok akan mengalami empat kali ganda masalah rambut cepat beruban

Tekanan merupakan antara punca pelbagai penyakit kronik dan tahap stress ini juga boleh mengakibatkan rambut gugur dan beruban. Selain itu vitiligo adalah kondisi sistem autoimun yang boleh merosakkan melanosit iaitu sel-sel yang menghasilkan pigment untuk  warna rambut

Bukan sahaja untuk kesihatan tubuh badan, kandungan makanan junk food pun boleh menganggu penghasilan melanin dalam rambut

Uban yang tumbuh di usia muda boleh juga kerana kadar vitamin B12 yang rendah, Selain itu, zat besi juga sangat diperlukan sebagai makanan rambut. Jadi adalah disarankan untuk sering mengambil makanan yang kaya dengan vitamin B12 dan zat besi

Cuba check keturunan anda sama ada ramai atau tidak yang sudah beruban di usia muda, jika ibu dan ayah kita beruban awal, maka risiko untuk anda beruban di usia muda adalah sangat tinggi

Penggunaan hair dryer yang terlalu kerap boleh menjadikan rambut menjadi lemah dan cepat rapuh. Suhu panas akan menyebabkan gangguan kepada penghasilan melanin dan kerana itu rambut akan cepat beruban

Bahan kimia pada pewarna rambut boleh merosakkan melanin rambut yang sihat

Mencuci rambut secara kerap boleh menyebabkan rambut kering. Pilih syampu yang sesuai walaupun sekerap mana ia digunakan, rambut akan sentiasa lembab dan cantik

Zat ini sangat penting dan jika kurang pengambilannya boleh menganggu pertumbuhan dan uban pra-matang pun boleh tumbuh

TIADA LAGI MASALAH UBAN, RAMBUT HITAM TERUS DARIPADA AKAR

TAK SANGKA DALAM SATU MINGGU RAMBUT DAH MULAI HITAM!

Saya menyangka dah tiada harapan untuk dapatkan semula rambut hitam tanpa masalah uban. Kalau umur dah 50an tak apa, tapi umur baru je cecah 30an, orang ingat dah berumur. Terus hilang keyakinan bila nak berdepan dengan orang ramai bila ada saja yang asik tegur masalah uban ni. Kalau nak inai rambut bagi hitam semula pun cuma bertahan sebulan. Buntu mencari penyelesaian bagi mengatasi masalah uban. Mujur ada kawan cadangkan Rawatan Rambut di Marissa Aesthetic. Rawatan ni selesaikan masalah uban terus daripada akar rambut dan menghalang pembentukan uban. Tak sangka tiada lagi dilema masalah uban! – Encik Hakim, 32tahun

KELEBIHAN RAWATAN RAMBUT, DR R HAIR CENTRE

  • Klinik Estetik berpengalaman lebih 15tahun dalam bidang kecantikan

  • Rawatan Rambut yang diasaskan oleh Pakar Kecantikan : DrRushmini Maris

  • Rawatan tidak menyakitkan dan tiada "downtime"

  • Rawatan mengambil masa yang singkat sahaja

  • Rawatan dilakukan oleh konsultan berpengalaman

JANGAN LEPASKAN PELUANG TAMPIL MUDA DENGAN RAMBUT HITAM MENAWAN

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK HARGA PROMO TERHAD

BOLEHKAH MASALAH RAMBUT BERUBAN DIRAWAT?

BAGAIMANA RAWATAN ANTI AGING HAIR DR R BERFUNGSI DALAM MENGHAPUS UBAN?

Rawatan anti penuaaan rambut Dr. R merupakan hasil kajian Dr Rushmini Maris. Beliau mengkaji kehadiran hydrogen peroxide dan mencari formula yang terbaik untuk mengatasinya. Uban terjadi atas pelbagai faktor, antaranya adalah kerana rambut tidak mendapat nutrien yang cukup, dengan Tonic Rambut DR R ia dapat merangsang salur darah di sekitar kulit kepala dan rambut mendapat nutrisi yang secukupnya dalam penghasilan keratin. Dengan tonic rambut Dr. R rambut menjadi lebih sihat kerana vitamin semulajadi dapat menembusi hingga ke akar rambut. Rawatan rambut Dr. R menghapuskan hydrogen peroxide dan rambut akan beransur ansur kembali hitam.

HAPUSKAN MASALAH UBAN DENGAN SCALP HAIR TONIC DR DR

DR R scalp and hair tonic mampu merangsang akar rambut bagi pertumbuhan rambut yang lebih sihat dan menghalang pembentukan hydrogen peroxide yang menyebabkan pembentukan uban. Dengan penggunaan tonic rambut DR R, rambut mampu tumbuh dengan lebih sihat dan lebat tanpa masalah uban

TESTIMONI RAMBUT KEMBALI HITAM TANPA UBAN

Mulanya saya datang ke Marissa Aesthetic untuk rawatan facial, tapi melihatkan rambut saya semakin memutih walaupun umur masih muda, konsultant mengesyorkan saya untuk mencuba salah satu pakej Marissa. Katanya pakej ni khas untuk mereka yang mengalami masalah uban dan hal ini membuatkan seseorang lebih tua daripada usia. Saya pun memang terus bersetuju untuk mendapat RAWATAN HAIR ANTI AGING DR R ni. Selepas beberapa sesi rawatan di Marissa Aesthetic rambut saya kembali hitam seperti dulu kala, memang berpuas hati sangat dengan rawatan HAIR ANTI AGING

Puan Zai , 40 Tahun
Puan Zai , 40 Tahun

Saya selalu berasa rendah diri bila melihat rambut semakin dipenuhi dengan uban sedangkan umur baru je awal 30an, selalu orang sangka saya dah pun berumur 40an. Agak stress jugak dipanggil pakcik. Satu hari saya pun cuba cari penyelesaian masalah yang membelenggu ni, maka terjumpa dengan Rawatan Anti Aging Rambut DR.R di Facebook , tanpa berlengah lagi saya terus buat pembelian pakej untuk dapatkan harga murah. Alhamdulillah tak sia-sia, memang menjadi. Uban pun semakin berkurangan hari demi hari. Baru lah yakin bila rambut kena dengan umur.

 Encik Hisyam , 32 Tahun
Encik Hisyam , 32 Tahun

Saya hampir berputus asa dan merasa segan untuk keluar dari rumah dengan keadaan rambut yang beruban ini. Tapi apa yang mengembirakan saya ,saya terjumpa satu iklan tentang Anti Aging Rambut yang dirawat oleh Dr Rushmini Maris dan pakar konsultasi dari Marissa Aesthethic. Melihat testimoni dari customer lain ,saya terus tertarik dengan rawatan ini dan ingin mencuba nya. Saya terus menghubungi mereka melalui online dan booking slot appointment untuk berjumpa dengan mereka .
Pada keesokan harinya ,saya telah pergi ke Marissa Aesthethic dan bertemu dengan pakar disana .Mereka menawarkan rawatan yang sesuai untuk atasi rambut beruban dan saya pun terus melakukan rawatan itu. Semasa rawatan dijalankan,saya merasa sangat selesa kerana servis yang mereka sediakan sangat lah bagus dan bermutu tinggi. Kini rambut saya sudah kembali hitam dan sihat seperti dahulu. Terima kasih Marissa Aesthethic kerana merealisasikan impian saya.

 Cik Balqish, 26 Tahun
Cik Balqish, 26 Tahun

KELEMUMUR DEGIL TEWAS SEAWAL 3HARI SAJA!

RIMAS DENGAN MASALAH KELEMUMUR?

Mempunyai masalah kelemumur yang asyik berulang memang merunsingkan. Kulit kepala saya sering berasa tidak selesa dan gatal. Dah cuba pelbagai produk, pada mula nya okay, tapi kelemumur hilang sekejap saja, sebulan lepas tu kelemumur terjadi semula, apatah lagi bila cuaca panas. Rambut memang senang berminyak dan menyebabkan masalah kelemumur saya makin teruk. Habuk putih pulak kadang tanpa sedar ada di bahu, malu sangat bila orang tegur. Bila saya tau sebenarnya kelemumur ni masalah daripada fungal, terus saya buat “kajian” di google dan terjumpa shampoo DR R. Memang terus selesai masalah saya, tak perlu nak pening-pening lagi – Munira, 25tahun

HAPUSKAN KELEMUMUR YANG MEMBELENGGU

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK HARGA PROMO TERHAD

APAKAH PENYEBAB TERJADI KELEMUMUR?

Kelemumur terjadi atas pelbagai faktor, seperti kulit kepala berminyak , kurang mencuci rambut dan stress mampu menyebabkan masalah kelemumur. Tetapi penyebab utama masalah ini masih lagi menjadi perdebatan. Kajian DR R telah mendapati bahawa kulit kepala yang lemah, kurang lembapan dan kehadiran Malassezia penyumbang kehadiran kelemumur. Malassezia adalah sejenis fungus yang membiak dalam persekitaran yang berminyak seperti kulit kepala dan kawasan dada mahupun jambang. Fungus Malassezia Furfur yang hidup pada permukaan kulit boleh menjadi tidak terkawal sekaligus menyebabkan kulit kepala gatal, tidak selesa dan menyebabkan rambut gugur

TIADA LAGI KEGATALAN KULIT KEPALA YANG MENGANGGU DENGAN SHAMPOO DR R

KELEBIHAN SHAMPOO DR.R

  • Mengandungi nanozink dan nanopetide yang meresap jauh ke dalam akar rambut. Menjadikan akar rambut kembali muda dan aktif
  • Mengandungi anticlog bahan yang membersihkan dan menghalang liang rambut tersumbat. Liang rambut yang tersumbat akan menghalang rambut tumbuh dengan lebat
  • Menghalang gumpalan silikon yang sering terbentuk akibat penggunaan minyak rambut gel atau perapi biasa
  • Seimbangkan kadar minyak dan kulit kepala agar menghalang terjadinya kelemumur
  • Mengandungi bahan anti kelemumur dan anti fungal yang menghalang kelemumur merebak dan menghapuskannya
  • Mengandungi anti oksidan yang menghalang uban dan pelunturan warna

PENYELESAIAN PANTAS BAGI MASALAH RAMBUT GUGUR, RAMBUT SIHAT DAN LEBAT DALAM MASA DUA MINGGU

RAMBUT KURANG KEYAKINAN PUN SEMAKIN BERKURANG?

Seringkali kita dengar orang kata rambut itu bagaikan mahkota, pepatah ini saya rasa tidak terhad kepada perempuan sahaja, lelaki pun ingin tampil segak dengan ‘mahkota’ yang cantik. Sejak rambut saya gugur dan hampir botak, saya berasa segan dengan orang sekeliling apatah lagi bila berhadapan dengan client, al-maklum lah saya kerja dalam bidang pemasaran, imej adalah penting bagi saya. Sudah sekian lama saya mencari alternatif bagi merawat masalah rambut gugur dengan harga yang berpatutan, terjumpa rawatan ini di facebook Marissa Estetik, selepas beberapa sesi rawatan pun dah jelas kelihatan banyak anak rambut mulai tumbuh – Ariff 38tahun

JANGAN TUNGGU LAGI!..JOM TAMPIL YAKIN DENGAN RAMBUT LEBAT DAN MENAWAN

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK HARGA PROMO TERHAD

Masalah rambut gugur biasanya dilalui oleh semua golongan wanita mahupun lelaki. Walaupun, ianya dilalui oleh semua orang, namun sangat penting untuk anda mencari cara untuk mengatasinya. Kalau nak tahu anda mengalami masalah keguguran rambut yang kritikal ataupun tidak, lihat pada sikat selepas menyikat rambut yang masih basah.

Jika ada segenggam rambut, maknanya anda mengalami masalah dan jika hanya sehelai dua saja ia adalah normal. Bagi anda yang mencari alternatif untuk atasi masalah ini, dapatkan rawatan rambut DR R untuk atasi masalah rambut gugur dan berkelumumur

BAGAIMANA TERAPI CAHAYA DR R MELEBATKAN RAMBUT?

Terapi laser rendah (LLLT) telah menunjukkan perubahan pertumbuhan rambut yang dipertingkatkan. Terapi ringan intensiti rendah boleh meransang salur darah di sekitar kulit kepala dan nutrisi yang secukupnya dapat diserap dalam penghasilan keratin. Gabungan penggunaan Laser LLLT dan rawatan produk DR R menjamin rambut tumbuh lebat dan sihat.

SHAMPOO ANTI HAIRFALL DR R

Shampoo Anti Hair Fall DR R yang di formulasikan oleh Dr Rushmini, menggunakan herba yang terbaik dalam merawat akar rambut. Selain itu Shampoo DR R juga menguatkan rambut daripada rosak yang mnyebabkan rambut gugur dan mudah putus. Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru yang lebih sihat, hitam dan menawan.

DAPATKAN RAMBUT SIHAT DAN LEBAT DENGAN PENGAMBILAN SELENIUM DR R

Memiliki rambut sehat adalah idaman semua. Namun, untuk mendapatkannya tidaklah mudah. Rawatan dari luar dan dalam diperlukan agar rambut sentiasa sehat dan kuat. Penggunaan shampoo yang tepat dan pengambilan makanan yang sihat membantu pertumbuhan rambut. Salah satu mineral yang sangat penting dalam mewujudkan rambut sihat dan kuat adalah Selenium.

Selenium juga membantu proses sintesis enzim yang meningkatkan reaksi antioksidan sehingga sel-sel rambut tetap sihat dan terhindar daripada serangan radikal bebas yang dapat menyebabkan terjadinya rambut gugur. Tidak hanya itu, selenium dapat menyihatkan rambut dengan cara meningkatkan kemampuan sistem kekebalan tubuh manusia.

KELEBIHAN RAWATAN HAIR ANTI AGING DR R

  • Rambut kembali hitam tanpa uban

    Tampil lebih yakin dan kelihatan lebih muda dengan penampilan tanpa uban

  • Rambut lebih lebat dan kuat

    Tonic rambut DR R membantu mengaktifkan sel rambut, membantu mengurangkan hidrogen peroxide dan meningkatkan vitamin pada akar rambut. Tonic rambut DR R juga mampu meningkatkan pewarnaan akar rambut agar rambut tumbuh tanpa uban

  • Rambut lebih sihat tanpa kelemumur

    Herba yang terdapat dalam tonic rambut DR R mampu menyerap sehingga ke akar rambut dan menghalang penghasilan minyak pada kulit kepala secara berlebihan dan dapat menghalang terjadinya masalah kelumumur dan kegatalan kulit kepala

  • Menggunakan bahan semulajadi dan halal

    Produk rambut DR R di hasilkan daripada bahan yang berkualiti tinggi berasaskan tumbuh-tumbuhan, diktiraf halal dan selamat digunakan

  • Keputusan dapat dilihat seawal seminggu

    Akar rambut yang telah di ransang mampu menyerap nutrien dan menghasilkan rambut yang sihat dan lebat tanpa uban, rambut yang mendapat vitamin yang cukup dapat menghalang hydrogen peroxide dan sekaligus menghalang terjadinya uban

WAH POSITIVE FEEDBACK DARI CUSTOMER !

JANGAN LEPASKAN PELUANG, TAMPIL MUDA DENGAN RAMBUT SIHAT TANPA UBAN DAN TANPA MASALAH RAMBUT GUGUR

FORMULA KHAS DR R MENGANDUNGI ANTI OKSIDAN YANG MERANSANG KEMBALI AKAR RAMBUT

Mazwan, 48 tahun

Saya pergi ke kedai gunting rambut untuk memotong rambut , sebelum orang gunting rambut saya tu dia sikat rambut saya dan dia kate banyak sangat rambut yang beruban dan gugur . Jadi saya decide untuk mencari rawatan yang bersesuaian dengan saya di dalam facebook . Alhamdulillah dari situ saya jumpa pakej rawatan yang sangat berpatutan dengan saya . Saya sangat suka dengan pakej rawatan yang diberikan . Harga sangat berbaloi baloiii

Encik Danial, 31

Setiap hari tengok cermin, saya rasa dahi semakin luas. Disebabkan keturunan yang rambut berbentuk M, bila rambut depan mula berkurangan semakin nampak luas la dahi saya. Semakin hari semakin risau, kalau di biarkan lama kelamaan tak mustahil kepala boleh jadi botak tengah, padahal umur saya muda lagi, cari punya cari..terjumpa di google berkenaan Marissa Aesthetic ada rawatan laser untuk pertumbuhan rambut, terus saya buat keputusan untuk cuba rawatan yang ditawarkan. Alhamdulillah dalam masa sebulan dah kelihatan anak rambut baru dah mula tumbuh.

JANGAN LEPASKAN PELUANG, TAMPIL MUDA DENGAN RAMBUT SIHAT TANPA UBAN, KELEMUMUR MAHUPUN RAMBUT GUGUR
JADI TUNGGU APA LAGI, JOM CEPAT DAPATKAN HARGA RUNTUH
JANGAN LEPASKAN PELUANG TERHAD

Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the procedure may vary from one person to another.

© 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.

Terima kasih! Pegawai kami akan menghubungi anda segera.

Isikan butiran di bawah dan tekan butang 'Hantar'.

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)