🔥 Hari terakhir, 60% DISKAUN

Rawatan Red Light (Baharu) : Teknologi Terkini Face Expert Jadikan Penampilan Jauh Lebih Muda Dari Usia Sebenar! Hasilnya – Wajah 10 Tahun Lebih Muda!

Slot Sesi Konsultasi Online Red Light PERCUMA di Kini Dibuka!

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

“Pukau” Orang Sekeliling Anda Dengan Wajah Menawan, Terbentuk & Kelihatan 10 Tahun Lebih Muda – Hanya Dengan Satu Sesi Sahaja!

“Wow! Mama pergi mana tadi? Ajaibnya! Tadi keluar nampak mama macam biasa je, sekarang dah balik nampak mama 10 tahun lebih muda lah…”
Pn. Azilah, 47 tahun
Surirumah

Di atas merupakan antara feedback pelanggan rawatan Red Light di Marissa yang lepas.

Borang Sesi Konsultasi Red Light

    Lokasi Pilihan (*)

    Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

    Nak wajah kembali muda, terbentuk dan glowing?

    Ya, saya NAK!

    Apa Itu Teknologi Red Light?

    Gambar: Teknologi Red Light
    red-light-face-expert.webp

    Rawatan menggunakan teknologi Red Light dihasilkan oleh Face Expert (Dr Rushmini) setelah mendapati ramai pelanggan yang tidak berpuas hati dengan teknik rawatan sedia ada di pasaran.

    Teknologi unggul yang mempunyai ultra lift effect ini menggunakan cahaya merah yang halus bagi mengangkat, membuang kedutan dan menegangkan kulit wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang.

    Dengan teknologi Red Light ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital kerana ia merupakan prosedur yang ringkas, tidak menyakitkan dan tidak meninggalkan parut.

    Bila Nampak Kesan?

    Kesan rawatan teknologi Red Light dapat dilihat dengan serta-merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih Face Expert Marissa mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan rawatan teknik Red Light ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Red Light ini tidak menyakitkan.

    Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, dahi, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Sangat terbaik untuk membuang kantung mata. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan kenduran di wajah, dagu berlapis dan bahagian-bahagian badan yang menggeleber.

    Teknologi Red Light: Siapa Yang Sesuai?

    Rawatan Red Light ini selalunya dilakukan pada orang berumur 30 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan ini adalah untuk mengekalkan keremajaan wajah. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. Calon yang ideal ialah orang yang muka dan lehernya sudah mula kendur atau sudah menampakkan tanda-tanda penuaan.

    Aplikasi Teknologi Red Light

    Rawatan ini amat berkesan digunakan untuk:

    • menutup kedutan yang ketara,
    • mencantikkan struktur lingkaran mata,
    • menghilangkan lemak bawah dagu,
    • membentuk wajah,
    • mengangkat wajah yang jatuh,
    • dan sebagainya

    Orang ramai yang ingin mendapatkan teknologi Red Light dinasihatkan berjumpa dengan doktor kecantikan yang bertauliah seperti Dr Rushmini Maris Ismail.

    Siapa Dr Rushmini Marisa?

    Dr Rushmini Marisa adalah:

    • Doktor Pakar Penegangan Wajah (LiftUp Specialist)
    • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
    • Mempunyai Klinik Antiageing
    • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

    Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

    Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

    Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

    Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

    As Seen On

    Suasana Rawatan Marissa:

    Sesi konsultasi bersama Pakar

    Sesi rawatan

    Sesi feedback

    Kelebihan Rawatan Marissa

    Testimoni Rawatan Serdev

    “Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan kepada kantung mata saya. Memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

    “Rawatan Red Light Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. Saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50

    “Doktor, beza umur saya dengan suami baru 3 tahun tapi muka saya muka saya nampak jauh lagi tua dari suami. Lepas saya buat rawatan Red Light di Marissa, suami pun puji nampak macam zaman muda-muda dulu.” – Puan Aina, 49

    Berita Baik!

     

    Jika anda TEMPAH ONLINE dengan mengisi borang di bawah, anda akan dapat RM50 lagi DISKAUN TAMBAHAN!

     

    TAHNIAH! ANDA LAYAK

     

    Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

    Borang Sesi Konsultasi Red Light

    Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

    Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

      Lokasi Pilihan (*)

      CEPAT! Pendaftaran hari ini akan dapat lagi voucher tambahan!

      Scroll to Top