Rawatan Serdev (Benang Kolagen)

KETAHUI RAHSIA BAGAIMANA ATASI WAJAH KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA ?

“Malunya dipanggil makcik padahal umur baru dalam lingkungan 30 AN. Ini disebabkan faktor kulit yang kendur membuatkan orang fikir saya lebih berusia dari usia yang sebenar saya”

Hah macam inilah rintihan kaum wanita apabila umur semakin meningkat umurnya,kulit wajah mulalah kendur dan jatuh.Setelah pelbagai cara dilakukan untuk kelihatan muda tapi tetap tidak berhasil

Punca-punca berlakunya kulit wajah kendur .

* Disebabkan genetik

*Gaya hidup yang kurang sihat

*Akibat menggunakan alat kosmetik yang tidak bersesuaian dengan kulit wajah

*Diet yang berlebihan

*Selalu terdedah dengan matahari

Rawatan Marissa Serdev

Pernahkan mendengar rawatan serdev ?

Teknik serdev dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Teknik ini menggunakan benang khas bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang. Dengan teknik serdev ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital dan menjalani pembedahan yang meninggalkan parut kerana ia mengangkat wajah dengan teknik khas melalui lubang yang sangat kecil.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih mengambil masa selama sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan, Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan wajah dan bahagian-bahagian badan yang kendur.

Selain itu, teknik Serdev juga digunakan untuk membantu memperkecil dan membentuk anggota yang dikehendaki. Selepas melakukan rawatan ini, pelanggan akan mendapatkan wajah yang tegang dan mantap tanpa perlu tinggal lama di wad. Mengambil masa selama sepuluh minit hingga setengah jam (bergantung bahagian anggota badan), pelanggan tidak akan berasa sakit. Kaedah kecantikan terkini ini sangat ringkas kerana hanya menggunakan benang kolagen. Mungkin bagi anda ia pelik kerana kebiasaannya prosedur ini digunakan untuk menjahit butang baju. Tidak perlu khuatir kerana teknik ini dijamin selamat, berkualiti, berkesan, tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan. Produk yang digunakan juga halal kerana ia berasaskan tumbuh tumbuhan.

Jika anda tidak mempunyai masa yang panjang untuk melakukan rawatan kecantikan, anda boleh mencuba rawatan ini yang sangat ringkas. Rawatan yang hanya beberapa minit ini membuatkan wajah anda tegang tanpa disedari oleh orang lain.

Benang yang tertinggal di dalam kulit (galeal), hujungnya yang terkeluar akan ditarik 45 darjah kemudian diikat. Kaedah yang sama akan dilakukan kepada bahagian kening di sebelah lagi. Hasil tarikan 45 darjah itu akan mengangkat kulit wajah dan galeal sehingga menjadikan wajah lebih tegang, menaik dan menirus di bahagian dagu. Jarum benang tidak akan kelihatan apabila bahagian hujung yang diikat akan digunting. Benang akan tertarik ke dalam dan menyerap ke dalam kulit dalam tempoh dua minggu serta kekal di dalamnya.

Testimoni Serdev

Keputusan adalah kekal
• Tidak menyakitkan
• Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
• Hasil yang baik
• Tiada parut yang merosakkan kulit.
• Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
• Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.
• Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara
• Membentuk penampilan dan imej badan seseorang, meningkatkan keyakinan  diri dan imej badan yang lebih baik
• Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut
• Mengurangkan lemak-lemak terkumpul yang berlebihan di bawah kulit
• Meremajakan kulit dengan meransang pengaktifan kolagen baru.

serdev 1

Rawatan ini boleh digunakan untuk menaikkan punggung, membentuk bibir, meruncing dagu, dagu terbelah, membuat lesung pipit, menaikkan payu dara, menaik dan mengecilkan hidung, menaikkan pipi, menegangkan leher dan sebagainya Keistimewaan kaedah ini ialah benang yang digunakan mengandungi probiotik, vitamin-vitamin, kolagen dan fiber.

Orang ramai yang ingin mendapatkan teknik Serdev dinasihatkan berjumpa dengan doktor yang bertauliah. Percaya atau tidak, selepas melakukan rawatan kecantikan teknik Serdev ini wajah anda akan kembali anjal dan tegang. Bagaimanapun, kecantikan semulajadi itu lahir daripada personaliti dan perwatakan yang baik. Keyakinan diri dan personaliti hebat ditambah dengan senyuman ikhlas akan menyerlahkan lagi kecantikan dalaman dan luaran kita.

Klik sini untuk testimoni Rawatan Serdev (Benang Kolagen)

© 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.

Terima kasih! Pegawai kami akan menghubungi anda segera.

Isikan butiran di bawah dan tekan butang 'Hantar'.

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)