Rawatan Super Facial (Baharu) : Teknologi Terkini Face Expert Bantu Rawat 8 Jenis Masalah Kulit Wajah. Hasilnya – Penampilan Jauh Lebih Muda Dari Usia Sebenar!

Sekarang kami ada harga promo untuk rawatan ini!

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

Dah Lama Alami Masalah Macam Ni Tapi Tak Tahu Nak Rawat Bagaimana?

Rawatan 8 jenis masalah kulit wajah utama iaitu:

Lihat Apa Yang Bakal Berlaku Jika Memakai Produk Sebarangan Yang Membahayakan Diri !

“Wajah jadi cacat dan kerosakan teruk pada kulit wajah akibat penggunaan produk yang tinggi merkuri yang tidak selamat akibat terpedaya dengan janji manis pengusaha produk timbang kilo yang tidak bertanggungjawab.”

" Saya mengalami masalah dagu berlapis dan kulit wajah jatuh ni sejak berusia 35 tahun. Sekarang dah nak masuk 50-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam2 krim & suplimen dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang semua puji nampak jauh lebih muda dari usia 🙂 "
Pn. Azilah, 47 tahun
Surirumah

Di atas merupakan antara feedback pelanggan rawatan Red Light di Marissa yang lepas.

Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

Nak wajah kembali tegang, terbentuk dan segar?

Ya, saya NAK!

Memperkenalkan
Rawatan Super Facial
by Face Expert

Gambar: Teknologi Red Light
red-light-face-expert.webp

Atas permintaan ramai, Face Expert membuka PELUANG untuk anda merasai pelbagai jenis rawatan facial pada harga yang sangat istimewa!

Terdapat 3 pilihan rawatan facial yang merupakan inovasi terkini dari Face Expert (Dr Rushmini Marissa).

Berbeza dari rawatan facial biasa yang hanya membersihkan wajah, rawatan Super Facial kami memberikan impak yang lebih maksima. Rawatan ini tidak terdapat di tempat lain, hanya di Face Expert, Marissa sahaja.

Tonton Sendiri Transformasi Pelanggan Selepas Rawatan Face Expert 👇👇

Pilihan Rawatan Super Facial

Super Facial Red Light UpLift

– Bentuk wajah V-Shape
– Menghilangkan kedutan
– Menghilangkan double chin
Harga Asal: RM880
Harga Promo: RM188 (Diskaun 70%+)

Super Facial Anti-Pigmentasi

– Menghilangkan pigmentasi, melasma dan tompok hitam
– Mengecilkan liang pori
– Mencerahkan tona kulit wajah lebih sekata
– Mengaktifkan pertambahan lapisan kolagen yang berkurangan
Harga Asal: RM880
Harga Promo: RM188 (Diskaun 70%+)

Super Facial Meso Eyebag

– Menghilangkan gelebeh di kantung mata
– Menghilangkan gelebeh di kelopak mata
– Menghilangkan biji kolestrol di kawasan mata
– Menghilangkan kedutan di bawah mata (eye-wrinkles)
Harga Asal: RM1380
Harga Promo: RM499 (Diskaun 60%+)

Orang ramai yang ingin mendapatkan teknologi Red Light dinasihatkan berjumpa dengan doktor kecantikan yang bertauliah seperti Dr Rushmini Maris Ismail.

Siapa Dr Rushmini Marisa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

  • Doktor Pakar Penegangan Wajah (LiftUp Specialist)
  • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
  • Mempunyai Klinik Antiageing
  • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

As Seen On

Suasana Rawatan Marissa:

Sesi konsultasi bersama Pakar

Sesi rawatan

Sesi feedback

Kelebihan Rawatan Marissa

Testimoni Rawatan Serdev

“Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan kepada kantung mata saya. Memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

“Rawatan Red Light Marissa memang Special. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pon sangat cepat dan memuaskan. Saya dah tak tahan bila kawan-kawan selalu persendakan wajah saya yang selalu nampak sedih, tak ceria. Saya hanya mampu tersenyum kelat walaupun hati menangis. Saya nekad membuat rawatan ini di Marissa selepas ternampak iklan rawatan ini. Hari ini genap 2 minggu saya buat, muka memang nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian mulut, tak de lagi kedutan di dahi dan mata.” – Fatimah, 50

“Doktor, beza umur saya dengan suami baru 3 tahun tapi muka saya muka saya nampak jauh lagi tua dari suami. Lepas saya buat rawatan Red Light di Marissa, suami pun puji nampak macam zaman muda-muda dulu.” – Puan Aina, 49

Berita Baik!

 

Jika anda TEMPAH ONLINE dengan mengisi borang di bawah, anda akan dapat RM50 lagi DISKAUN TAMBAHAN!

 

TAHNIAH! ANDA LAYAK

 

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

Borang Sesi Konsultasi Super Facial

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

    Lokasi Pilihan (*)

    Scroll to Top