TEKNIK RAWATAN SERDEV PILIHAN PARA WANITA DAN LELAKI KERANA IA BERSIFAT SEMULAJADI, MUDAH,
SELAMAT DAN BERKESAN

Teknik serdev merupakan teknik antarabangsa dan terkenal dikalangan pakar-pakar estetik di seluruh dunia. Teknik serdev diilhamkan oleh seorang pakar dari Bulgaria yang bernama Profesor Serdev. Hasil penemuan ini membolehkan wajah dirawat menjadi lebih tegang dan muda dengan pantas tanpa pembedahan. Tidak dinafikan kesan penuaan menjadikan wajah seseorang itu kelihatan jatuh. 

Punca wajah jatuh sebenarnya disebabkan oleh lapisan kolagen yang semakin sedikit serta terbentuknya septa keras dalam kulit yang menyebabkan kulit nampak jatuh dan menjadi kusam.

Jadikan rawatan Serdev sebagai pilihan utama anda bagi mempastikan anda kembali mendapat wajah yang diidamkan muda 10 tahun dari usia yang sebenar. Kembalikan wajah yang semulajadi, asli dengan keadaan kulit yang anjal dan menjadi tegang. Pada para wanita anda menjadi jelita dan menawan, lelaki akan berwajah kacak dan tampan. Pastikan dari hasil Serdev yang anda pilih.

Bulgaria bernama Dr. Ncholay Serdev. Kesan teknik Serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih Marissa mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan. Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan yang kendur.

Banyak Kelebihan Rawatan Serdev

Teknik rawatan yang mudah, halal dan selamat

Meningkatkan tahap lapisan kolagen dalam kulit

Mengetatkan otot wajah yang sudah mengecut

Rawatan dibuat tanpa sebarang pembedahan

Rawatan yang menghasilkan kesan yang cepat

Wajah kembali nampak muda  10 tahun dari usia sebenar

Kesan Rawatan yang kekal lama 


Pasti seronok bila melihat wajah di cermin tiada lagi nampak wajah jatuh. Bayangkan....... wajah anda kembali tegang dan muda seperti video ini

Teknik Rawatan Serdev sering mendapat pujian dan sering dipaparkan di radio dan television. Jadi tidak hairanlah ramai yang menyukainya dan sangat berpuas hati dengan teknik ini

Jangan jadikan usia sebagai penghalang untuk anda tampil cantik,
kembali muda dan berkeyakinan!

Jom serdevkan wajah anda bersama pakar kecantikan Marissa Aesthetic
Untitled design
1

Kenapa buat rawatan di Marissa?

Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Aesthetik yang menjadi pilihan utama di Malaysia dan telah beroperasi sejak tahun 2006. Mempunyi  lebih 10 cawangan di Seluruh Malaysia. Banyak testimoni daripada pelanggan yang telah selamat dan selesai membuat Rawatan Serdev. Rata-rata pelanggan menzahirkan kepuasan hati mereka dengan kesan yang cepat dan menakjubkan hasil daripada  rawatan ini.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan pada ribuan pelanggan.

Rawatan dikendalikan oleh Doktor Rushmini yang merupakan Pakar Serdev. Prosedur sangat rapi dan teliti.

Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic & Wellness sangat mesra, cekap, berpengalaman dan boleh membantu memberi konsultasi tepat terhadap masalah yang di hadapi.

Treatment yang Selamat & Berkesan

Alatan medikal yang lengkap dan berteknologi tinggi.

e34430e0-575e-498f-b1e4-8e566a9de248
Dr. Rushmini Maris
konsultan
40354258_1801253639927847_6360105417229467648_n

Mari lihat apa kata mereka

Di majlis kenduri saya bertemu Zura. Wajah Zura kelihatan sama seperti di zaman sekolah dahulu meskipun usia beranjak ke 50 tahun, dia tetap jelita.  Ini berbeza benar dengan Rahimah. Perubahan pada wajah Rahimah sangat ketara. Bahkan dia hampir tak dapat saya kenal kerana wajahnya yang berbeza dengan dulu. Padahal dulu Rahimah merupakan gadis ayu idaman jejaka di kolej. <br><br>Mengapakah Rahimah tidak dapat mengekalkan kecantikan nya sedang kan Zura pula semakin jelita? Saya berbisik kepada Rahimah tentang rahsia untuk kekal muda iaitu rawatan di Marissa Aesthetic. Bolehkah rawatan di buat untuk kembali muda dan jelita? Rawatan terbaik bagi masalah ini ialah serdev lift yang mampu mengangkat dan menguatkan kembali otot wajah. Teknik ini sangat terkenal dan selamat di lakukan dan ia membolehkan seseorang tampil 10 tahun muda dari usianya. Selepas Rahimah mendapatkan rawatan di Marissa Aesthetic, wajah beliau kelihatan 10 tahun muda daripada usia yang sebenar. Beliau bersyukur kerana telah berjumpa saya pada majlis tersebut.

Bayangkan jika anda juga seperti mereka
Tunggu Apa Lagi, Tamatkan Kerisauan Anda Hari Ini!
Jom Dapatkan Bentuk Wajah Yang Diidamkan. Marissa Ada Solusinya
Terhad Untuk Mereka Yang Betul-Betul Nak Cantik Dengan Cepat & Selamat

Daftar sekarang dan Pakar Kecantikan Kami Akan Terus Bantu Anda

5 0
Bilangan Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Rawatan Ini

Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.

Scroll to Top