🔥 Hari terakhir, 60% DISKAUN

Teknik serdev internasional dan popular di seluruh dunia

Teknik serdev merupakan teknik antarabangsa dan terkenal dikalangan pakar-pakar estetik di seluruh dunia. Teknik serdev diilhamkan oleh seorang pakar dari Bulgaria yang bernama Profesor Serdev. Hasil penemuan ini membolehkan wajah menjadi lebih tegang dan muda dengan pantas tanpa pembedahan. 

Sekiranya anda inginkan wajah yang semulajadi, tegang dan nampak muda maka teknik serdev pasti menjadi pilihan anda

Apa kelebihan serdev treatment

 Teknik yang halal dan selamat

Meninggikan kolagen dalam kulit

Mengetatkan otot wajah 

Tanpa perlu melakukan pembedahan

Rawatan yang kekal lama

Bayangkannn...
apa yang akan terjadi apabila wajah kembali tegang seperti video ini

Teknik serdev sering mendapat pujian dan sering dipaparkan di radio dan television. Jadi tidak hairanlah ramai yang menyukainya dan sangat berpuas hati dengan teknik ini.

Usia bukan penghalang untuk anda tampil cantik dan berkeyakinan!

Jom serdev bersama pakar kecantikan marissa aesthetic
Untitled design
1

Kenapa buat rawatan di marissa?

>Marissa Aesthetic & Wellness merupakan Klinik Estetik yang menjadi Pilihan Utama di Malaysia dan telah beroperasi sejak tahun 2006. Kami ada lebih 10 cawangan di Seluruh Malaysia dan ribuan testimoni serta pelanggan yang telah berpuas hati dengan rawatan ini.

>Berpengalaman lebih 15 tahun dalam menawarkan pelbagai rawatan lengkap yang berkualiti dan telah menghasilkan kesan yang menakjubkan pada ribuan pelanggan.

>Rawatan dikendalikan oleh Doktor Rushmini yang merupakan Pakar Serdev. Prosedur sangat rapi dan teliti.

>Pakar Kecantikan Marissa Aesthetic & Wellness sangat mesra, cekap, berpengalaman dan boleh membantu memberi konsultasi tepat terhadap masalah yang di hadapi.

>Treatment yang Selamat & Berkesan

>Alatan medikal yang lengkap dan berteknologi tinggi.

11103216_1642378532661061_3505685904710286957_o
Dr. Rushmini Maris
konsultan
40354258_1801253639927847_6360105417229467648_n

Mari lihat apa kata mereka

Di majlis kenduri saya bertemu Zura. Wajah Zura kelihatan sama seperti di zaman sekolah dahulu meskipun usia beranjak ke 50 tahun, dia tetap jelita.  Ini berbeza benar dengan Rahimah. Perubahan pada wajah Rahimah sangat ketara. Bahkan dia hampir tak dapat saya kenal kerana wajahnya yang berbeza dengan dulu. Padahal dulu Rahimah merupakan gadis ayu idaman jejaka di kolej. <br><br>Mengapakah Rahimah tidak dapat mengekalkan kecantikan nya sedang kan Zura pula semakin jelita? Saya berbisik kepada Rahimah tentang rahsia untuk kekal muda iaitu rawatan di Marissa Aesthetic. Bolehkah rawatan di buat untuk kembali muda dan jelita? Rawatan terbaik bagi masalah ini ialah serdev lift yang mampu mengangkat dan menguatkan kembali otot wajah. Teknik ini sangat terkenal dan selamat di lakukan dan ia membolehkan seseorang tampil 10 tahun muda dari usianya. Selepas Rahimah mendapatkan rawatan di Marissa Aesthetic, wajah beliau kelihatan 10 tahun muda daripada usia yang sebenar. Beliau bersyukur kerana telah berjumpa saya pada majlis tersebut.

Bayangkan jika anda juga seperti mereka
Tunggu Apa Lagi, Tamatkan Kerisauan Anda Hari Ini!
Jom Dapatkan Bentuk Wajah Yang Diidamkan. Marissa Ada Solusinya
Terhad Untuk Mereka Yang Betul-Betul Nak Cantik Dengan Cepat & Selamat

Daftar sekarang dan Pakar Kecantikan Kami Akan Terus Bantu Anda

  Lokasi Pilihan (*)

  5 0
  Bilangan Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Rawatan Ini

  Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the surgical procedure may vary from one person to another. Terms and condition apply.

  CEPAT! Pendaftaran hari ini akan dapat lagi voucher tambahan!

  Scroll to Top