Rawatan Wajah V-Shape

WAJAH BULAT BUAT ANDA KELIHATAN BERISI? Rawatan V-shape dapat membantu anda untuk wajah lebih runcing

Sebenarnya seperti apa V-shape face?
.
Untuk mendapatkan bentuk wajah “V Shape” didukung oleh bentuk rahang dan dagu anda.
Rawatan V-shape dapat membantu anda membuat wajah lebih runcing.

APAKAH KELEBIHAN RAWATAN WAJAH V-SHAPE?

  • Tidak menyakitkan dan tiada parut yang merosakkan kulit

  • Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan dan hasil yang baik

  • Boleh pergi ke bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan

  • Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya

  • Selepas rawatan tiada kesan bengkak ketara

MENGAPA BAYAR LEBIH? KLIK UNTUK HARGA ONLINE TERHAD

APAKAH YANG DIMAKSUDKAN DENGAN WAJAH V-SHAPE

Wajah V -Shaped atau juga dikenali sebagai bentuk muka V -Line disebut individu-individu yang mempunyai wajah yang nipis dan bujur yang sempit ke hujung tajam pada dagu. ia adalah trend yang paling panas di kalangan wanita hari ini. Wajah berbentuk V adalah sesuai kerana ia cenderung untuk membuat wajah kelihatan lebih feminin.

Banyak selebriti dikenali mempunyai wajah berbentuk V dan ada juga yang mencari bantuan pembedahan plastik dengan menggunakan pengisi untuk mempunyai rahang mereka berbentuk ke dalam bentuk V dan dalam sesetengah kes Pembedahan rekonstruktif diperlukan.

Terdapat pelbagai cara untuk mencapai wajah berbentuk V.Pakar Perubatan boleh menganalisis kaedah mana yang terbaik untuk
anda.

JOM KITA DENGAR SENDIRI DARIPADA PAKAR KECANTIKAN: DR RUSHMINI

KENAPA RAWATAN KAMI ADALAH YANG TERBAIK?

  • Klinik Estetik yang diasaskan oleh Pakar Kecantikan : DrRushmini Maris

  • Klinik Estetik yang telah bertapak selama 15tahun di Malaysia

  • Rawatan tidak menyakitkan dan tiada "downtime"

  • Rawatan mengambil masa yang singkat sahaja

  • Rawatan dilakukan oleh konsultan berpengalaman

SIAPAKAH YANG SESUAI BAGI RAWATAN INI?

  • Mempunyai double chin di bahagian muka

  • Sukar untuk memakai tudung yang bersesuaian

  • Mereka yang telah berjaya menurunkan berat badan tetap nampak chubby

MENGAPA BAYAR LEBIH? KLIK UNTUK HARGA ONLINE TERHAD

KAEDAH YANG DIGUNAKAN BAGI MENDAPATKAN WAJAH V-SHAPE

vshape

  • Suntikan Lipolisis (Meso Lemak) – adalah prosedur perubatan dengan mencair dan mengeluarkan deposit lemak yang tidak diinginkan di bahagian badan dan muka.Rawatan Lipolisis terdiri daripada aplikasi lipolitik dengan microinjections langsung ke dalam tisu lemak rantau yang dirawat. Kaedah ini perlu dilakukan beberapa kali antara 3-5 kali, tetapi ini tidak membantu dalam mengendurkan kawasan kulit.
  • Acculift atau Accusculpt – laser AccuSculpt digunakan untukmengurangkan atau menghapuskan “jowling”(kendurkan kulit pada dan di sekitar pipi dan kawasan rahang) muka yang lebih rendah dan kontur kawasan di bawah dagu.Matlamatnya adalah untuk memulihkan garis rahang dan leher muda dan menghilangkan bentuk pir kulit wajah yang menua sambil membantu membentuk semula bentuk epal wajah yang lebih muda.Kaedah ini mudah dilakukan di bawah sekadar anestesia tempatan dan melibatkan hanya beberapa punca jarum kecil.Selepas kawasan rawatan membiak serat laser AccuSculpt dimasukkan melalui tusuk jarum.Oleh kerana tenaga laser disampaikan ke tisu lemak di kawasan rawatan, lemak akan pecah dan pergi dari pepejal ke keadaan cair separa yang dipanggil emulsi. Lemak yang dirawat itu kemudian dialihkan dengan cannula liposuction kecil yang dilekatkan kepada picagari kecil.

MEREKA DAH BERJAYA, ANDA BILA LAGI?

“Husband selalu cakap pipi macam pau, gemuk sangat padahal badan kurus je. Dah penat dengar dia mengejek pipi saya ni.Dia selalu perli suruh buat senaman muka la. Eee mana boleh kecikkan pipi walaupun buat senaman muka, dia ingat kelakar. Saya bercerita dengan bff saya, mengadu nasib. Dia pun cadangkan untuk buat lipo sculpture, mulanya saya macam yakin tak yakin je sebab biasanya dengar lipo sculpture ni bahagian badan je tak sangka untuk muka pun ada. Bila dah buat, memang puas hati 100%. Takde dah pipi pau, yeayyy! Tak rasa sakit pun..Sangat recommended!”

Bila pakai tudung tu muka saya memang nampak bulat, dah penat nak sorok pipi, tapi tak sangka dengan rawatan Vshape ni dilema saya selama ni kini tiada lagi, pakai tudung pun memang cantik je terletak – Cik Wana

“Dah pernah cuba pakai vshape facelift yang orang korea selalu pakai tu, tapi tak menjadi. Pagi malam pakai tak pernah miss, kurang time tu je lah. Esok esok berlapis balik. Haihhh penat lah kalau manjang nak kena pakai benda tu. Sampai lah satu hari tu, mengadu dekat husband then dia bagi idea search lah buang lemak bahagian muka. So saya pun cuba lah search, jumpa website Marissa skin pasal Lipo Sculpture. Terus buat appointment, dah tak sabar nak buang lemak dekat dagu ni. Doktor sangat peramah dan professional. Rawatan ni pun tak menyakitkan, sangat efektif tak payah nak tunggu berbulan-bulan sehari pun dah boleh hilang lemak tu”

Sarah

 

ISI FORM DI BAWAH DAN DAPATKAN HARGA ONLINE TERHAD, HANYA PADA 100 YANG TERAWAL

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)

Disclaimer: Marissa Aesthetic cannot guarantee specific results. All results, the recovery process and general satisfaction of the procedure may vary from one person to another.

© 2015 - 2019 Marissa Health & Beauty Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.

Terima kasih! Pegawai kami akan menghubungi anda segera.

Isikan butiran di bawah dan tekan butang 'Hantar'.

Rawatan Pilihan (*)

Lokasi Pilihan (*)