TEKNIK PANTAS KHAS UNTUK MATA TAMPIL CANTIK DAN MUDA

KETAHUI RAHSIA HAPUS XANTHELASMA DENGAN MUDAH

APA ITU XANTHELASMA?
Xanthelasma ialah tompokan kolesterol kekuningan yang terletak pada atau sekitar kelopak mata. Ia lebih kerap ditemui di bahagian atas kelopak mata, lebih dekat dengan hidung.Xanthelasma ini tidak menyakitkan dan juga tidak menyebabkan gatal-gatal. Namun Xanthelasma ini sangat aktif dan mampu membesar dalam masa singkat. Ia mungkin akan menghalang penglihatan jika benjolan lemak itu tumbuh cukup besar dan pastinya akan menjejaskan penampilan.

 

Rawatan Xanthelasma adalah rawatan membuang tompokan kolesterol ini. Terdapat beberapa pilihan rawatan yang ditawarkan untuk masalah Xanthelasma ini. Dengan rawatan Xanthelasma, tiada lagi tompokan yang menyebabkan tona dan kulit di mata tidak sekata. Xanthelasma dapat disingkirkan dengan pantas dan berkesan. Tampil yakin dengan mata cantik dan berseri dengan rawatan Xanthelasma.

 

Mengapa terjadinya Xanthelasma?

Menurut kajian, 50% punca utama pesakit Xanthelasma adalah disebabkan tahap kolesterol yang tinggi. Selain itu, risiko anda untuk mengalami penyakit Xanthelasma juga akan semakin tinggi jika anda memiliki faktor-faktor seperti berikut :
  • Tahap Kolesterol Tinggi
  • Menghidapi penyakit obesiti
  • Menderita masalah penyakit tekanan darah tinggi
  •  Menghidapi penyakit kencing manis
  • Perokok

Walau bagaimanapun, tidak semua punca Xanthelasma adalah disebabkan penyakit. Ia boleh juga berpunca dari faktor genetik dan ciri-ciri fizikal itu sendiri. Oleh itu jika anda mendapati sebarang benjolan biji kolesterol di sekeliling mata, segera lah dapatkan pemeriksaan perubatan secepat mungkin.

WHATSAPP KAMI SEKARANG

“Rawatan Cyro Ablative dicipta khusus untuk menyingkirkan kolesterol pada kawasan mata. Menggunakan teknik khas, tompok kolesterol dapat dihapus secara pantas dalam masa yang singkat. Kaedah rawatan ini amat sesuai membantu menghapuskan tompok kuning kolesterol yang aktif dalam masa singkat sahaja!”

-KONSULTAN MARISSA AESTHETIC





Dapatkan Konsultasi Secara Percuma, Isi Borang Untuk Dapatkan Maklumat Lanjut Dari Kami!

    Nama Penuh (*)

    No. Tel Bimbit (*)

    Emel (Jika ada)

    WHATSAPP KAMI SEKARANG

    MANFAAT RAWATAN XANTHELASMA DI MARISSA YANG MENARIK MINAT ORANG RAMAI

    1. Penerangan dan konsultasi daripada Konsultan Marissa yang berpengalaman lebih dari 15 tahun.
    2. Teknologi yang telah melalui revolusi sejak dari tahun pertama.
    3. Tidak meninggalkan parut selepas rawatan.
    4. Tidak menyakitkan
    5.  Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
    6.  Hasil yang baik
    7.  Tiada parut yang merosakkan kulit.
    8. Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
    9. Satu rawatan sahaja sudah berkesan tidak perlu berkali-kali melakukannya.


    TOMPOK KUNING DI KELOPAK MATA SUDAH TIADA, LEPAS INI BOLEHLAH MAKE UP MATA CANTIK-CANTIK. TIADA LAGI KERISAUAN MAKE UP MATA TIDAK RATA.

    APA KATA MEREKA YANG TELAH MEMBUAT RAWATAN

    [av_testimonials style='grid' columns='2' grid_style='' interval='5' font_color='' custom_title='' custom_content='' admin_preview_bg=''] [av_testimonial_single src='' name='Nora' subtitle='' link='http://' linktext=''] "Saya mengalami masalah Xanthelasma ni sejak berusia 43 tahun. Sekarang dah nak masuk 45. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam macam krim dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tiba-tiba tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang mata dah cantik dan bersih. Dah habis treatment pun, konsultan selalu follow up. Memang terbaik lah!" [/av_testimonial_single] [/av_testimonials][av_testimonials style='grid' columns='2' grid_style='' interval='5' font_color='' custom_title='' custom_content='' admin_preview_bg=''] [av_testimonial_single src='' name='Ainun' subtitle='' link='http://' linktext=''] "Saya ada masalah tompok kuning di mata ni dah lama. Pada mulanya saya tidak ambil kisah kerana tompoknya tidak ketara. Namun, selepas beberapa lama ianya semakin ketara dan mengganggu penampilan saya. Terus saya cari solusi di google dan mencuba rawatan Xanthelasma di Marissa Aesthetic. Sekarang saya sudah semakin yakin dan tiada lagi masalah ini." [/av_testimonial_single] [/av_testimonials]

    ISI BORANG DIBAWAH UNTUK DAPATKAN KONSULTASI XANTHELASMA.
    KAEDAH SELAMAT MENGHILANGKAN TOMPOK KOLESTEROL DI MATA.

      Nama Penuh (*)

      No. Tel Bimbit (*)

      Emel (Jika ada)

      Scroll to Top